הפסקת גלולות גיל 50 וסיכוי להריון

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

08/06/2019 | 12:33 | מאת: דנה

שלום רב.עד היום נטלתי גלולות מרסילון.אני בת 50.לצורך חידוש מרשם פניתי לגיניקולוג המטפל.לדבריו עלי להפסיק ליטול גלולות.האם אין סיכוי להריון?תודה רבה

לקריאה נוספת והעמקה
11/06/2019 | 04:54 | מאת:

ורד שלום ותודה על שאלתך. לא ברורה לי משאלתך הסיבה להפסקת הגלולות אך אין ספק שהסיכון להרות בגילך נמוך מאד. בברכה דר׳ זלוצובר

11/06/2019 | 12:02 | מאת: דנה

תודה על תשובתך.הסיבה להפסקה מצד הרופא היא הגיל.לטענתו בגיל זה אין צןרך בהגנה.האם סביר?האם אין סיכון?תודה