גיל המעבר? ניתוח תוצאות בדיקות דם

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

18/04/2019 | 12:45 | מאת: אורית

שלום ,אני בת 49 עשיתי בדיקות דם ביום הרביעי למחזור ואלה התוצאות: ESTRADIOL(E2) 306.37 PMOL/L FSH 12.34 MIU/ML LH 6.52 MIU/ML PROGESTERONE 0.63 NMOL/L מהו הפרופיל ההורמונלי לפי התוצאות? האם אני בגיל המעבר? (המחזור שלי סדיר) תודה רבה !

אורית שלום ותודה על שאלתך. נכתב כבר מספר פעמים בפורום שלכל בדיקה יש משמעות רק בקונסטלציה הקלינית בה נלקחה ומי שביקש את הבדיקות יודע הכי טוב למה ביקש אותן. גיל מעבר מוגדר כשנה ללא וסת וברור שאינך שם בהגדרה. הבדיקות כמובן מאשרות זאת. בברכה דר' זלוצובר

18/04/2019 | 16:45 | מאת: אורית

תודה רבה !

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי