רחם ושרירן שגדלו בגיל מעבר.סימן לממאירות?

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

10/04/2019 | 20:22 | מאת: דינה

שלום רב!לפני שנה היו לי דימומים קלים מרחם אחרי ששנה לא היה לי וסת.קיבלתי טיפול פרוגסטרון ושנה לא היו דימויים. שנים רבות היה לי רחם גדול עם שרירי גדול.ב3.2018 השאירו היה 8 ס"מ.ב6.2018 היה 6 ס"מ.והיום המדידה שוב 8 ס"מ.המדידות נעשו על ידי רופאים שונים.גם נאמר שנצפה רחם בגודל של 3.2018.כאילו גדל...האם עליה בגודל הרחם והשרירן בגיל מעבר הוא הסימן ההכרחי לתהליך הממאיר?האירית 4 מ"מ תודה. דינה

דינה שלום ותודה על שאלתך. לא בהכרח אך אם אכן היתה גדילה אמיתי יש לשקול התערבות.ֿ בברכה דר׳ זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי