גיל המעבר? טרום גיל המעבר?

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

27/02/2019 | 08:48 | מאת: יהודית

שלום רב, בת 52 עדיין מקבלת וסת. לאחרונה הוסת לא סדירה בכלל אפילו םעמיים בחודש ( בתחילת חודש ובסופו) כשמגיעה הוסת היא נמשכת 7_10 ימים כאשר ביום השני והשלישי הדימום כבד. האם אופייני לגילי? האם גילי מתאים לתופעות אלה?.. אני יודעת שזה משתנה מאישה לאישה אך גיל 52 מתאים גם לטרום גיל המעבר? תודה מראש מודאגת...

יהודית שלום ותודה על שאלתך גיל מעבר מוגדר כשנה ללא וסת וברור שאינך שם. את בפרימנופואזה- טרום גיל מעבר לפי הסיפור הקליני. בברכה דר' זלוצובר.

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי