דימום תכוף וגיל המעבר

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

12/02/2019 | 16:45 | מאת: סימה

שלום רב לאחרונה החלו לי אי סדירויות בוסת. על פי רופא הנשים שלי התחלתי את התהליך אל גיל המעבר והביא לי פרוגילוטון. מה שמטריד אותי זה שבחודש האחרון (מאז שהתחלתי לקחת את ההורמון) הדימום נעשה יותר ויותר לא סדיר ויש לי מעט דימום כמעט כל יום , פעם בים, דימום קל שרואים אותו בניגוב. רופא הנשים חושב שאין מה לדאוג בנושא הדימום והוא נובע מהכניסה לגיל המעבר. אני מודאגת. תוהה האם הדימום יכול להיות (מעבר לחשדות הרגילים) גם דלקת בדרכי השתן היות ומאתמול יש לי כאבים בעת הטלת שתן. תודה על תשובתך.

סימה שלום ותודה על שאלתך. מטרת הטיפול היא לסדר מחזור, להפחית דימומים ולהקל על תסמינים. אם המטרות אינן מושגות יש לשקול להחליף טיפול. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי