נשירת שיער עקב תת פעילות

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

05/02/2019 | 08:36 | מאת: יפית

מטופלת בשל תת פעילות בלוטת התריס ומאוזנת.כבר כמה שנים יש לי נשירה חזקה מאד.שיער יבש ושברירי.לאחרונה התחלתי לקחת collagen hydrolysate ,ואז השיער הפך לשמנוני.מדוע שיערי הפך פתאום לשמנוני? מה זה אומר?הפסקתי את התוסף והשיער חזר להיות יבש מאד.האם כדאי שיהיה שמנוני ולא יבש? תודה על תשובה.עלי לציין שאני מאוזנת מבחינת הבלוטה אך הפסקתי לקחת את הגלטין המוזכר למעלה כי חששתי עקב התגובה של השמנוניות

יפית שלום ותודה על שאלתך. את צריכה לפנות לרופא עור ליעוץ אם תיפקודי התריס תקינים ונשירת השיער היא כלילית ואינה בתבנית גברית קרי, בצדעיים ופדחת. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי