שחלה שנעלמה בבדיקת אולטרה סאונד

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

27/01/2019 | 17:32 | מאת: שירה

שלום! בת כמעט 50. בבדיקת אולטרה סאונד לא נצפתה שחלה אחת מתוך השתיים. הרופאה בדקה ארוכות ולבסוף אמרה שהכל נראה תקין אבל עדיין לא רואה השחלה. ביקשה שאבוא לביקורת בעוד חצי שנה. יש לי עדיין מחזור דליל כיומיים כל 25 יום. האם ייתכן קשר לגיל המעבר? לניוון? פאפס עשיתי לפני שנה וחצי - תקין.

שירה שלום ותודה על שאלתך. את מקבלת וסת ואינך בגיל מעבר. קורה שתנועתיות מעיים מרובה מפריעה לראות היטב שחלות. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי