גלי חום שחזרו בגיל שישים ואחת

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

10/01/2019 | 03:54 | מאת: יפה

בת 61 אחרי הפסקה של 4 חודשים באוורל קונטי. הגלים חזרו במינון גבוהה מאוד ובלתי נסבל, ושוב מזה 10 ימים התחלתי להשתמש בהן אך עדיין אין תוצאות. האם זה הגיוני בגיל כזה? מתי יהיה שיפור?

יפה שלום ותודה על שאלתך. ב 50-80% מהנשים המשתמשות בטיפול הורמונלי חילופי להקלת תסמיני גיל מעבר ומפסיקות לאחר מספר שנים, התסמינים חוזרים במידה זאת או אחרת . נדרשים מספר שבועות טיפול להשגת ההקלה- בחלק מהנשים התחלת טיפול לאחר הפסקתו פחות אפקטיבית. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי