תוצאות בדיקות דם הורמונליות

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

25/11/2018 | 13:47 | מאת: עדי לוי

שלום רב, אני בת 61, סובלת מאוסטיאופרוזיס. לקחתי אקטונל במשך 9 שנים. האנדוקרינולגית הפסיקה לי את הטיפול בגלל משך זמן לקיחת התרופה וחשבה לתת לי כטיפול זריקת פרליה. בינתיים נתנה לי לעשות בדיקות דם. אני מאוד בלחץ מתוצאות בדיקת הדם. יש לי תור רק בעוד שלושה חודשים ובנתיים איני מטופלת. אודה לך אם תוכל לומר לי האם התוצאות תקינות ואם אינן תקינות אלו בדיקות נוספות לעשות. BETA CROSS LAPS 0.358 תודה מצב קובץ

עדי שלום ותודה על שאלתך. לכל בדיק היש משמעות רק בקונסטלציה הקלינית בה נלקחה, מה שאר ממצאי המעבדה ומה היה (אם היה) בבדיקות קודמות ולכן תצטרכי להמתין ליעוץ מסודר. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי