אנג׳ליק או אורל קונטי?

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

03/10/2018 | 18:25 | מאת: אורית

יש לי רגישות לפרוגסטורון שמתבטאת בנפיחות ( צלוליט) בירכיים , ברכיים ובבטן שגורמת לי להרגיש לא טוב פיזית וחוסר ביטחון נפשי. מטופלת כרגע באנגליק ( עובד מצויין חוץ מהנפיחות)עקב ניסיון של הורמונים אחרים שניפחו אותי עוד יותר. האם יש טעם לעבור לאורך קונטי? אובחנתי בגיל 39 במנפאוזה וניסיתי כבר נובופם ואביאנה.

אורית שלום ותודה על שאלתך. לא ניתן לענות תיאורטית. את צריכה בדיקה מסודרת ויעוץ פרטני. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי