תופעות לוואי של מדבקות אוורל קונטי

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

11/09/2018 | 23:36 | מאת: תופעות לווי של מדבקות

שלום! משתמשת במדבקות כ8 חודשים בהרך..לפני זה לקחתי את הכדורי אוורל(אחרי כמה זמן הרגשתי לא טוב).המדבקות עושות לי הרגשה כבדה בגוף ובראש,גם במחשבה, וגם התחיל לי זימזום באוניים, עשיתי כבר הרבה בדיקות לאוזניים והכל תקין.אני במעקב עם רופא נשים אך לא מקבלת פתרון לבעיה.האם ניתן לשנות למשהו אחר?

תופעות לווי של מדבקות שלום ודתוה על שאלתך. בודאי שניתן לשנות אך מדובר בתרופות מרשם. יש לשוב לרופא המטפל שלך להחלפת טיפול. בברכה דר' זלוצובר שלום!

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי