צריבה וגרד בעור. האם זאת תופעה מוכרת בגיל המעבר?

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

30/08/2018 | 14:03 | מאת: אורלי

שלום וברכה. בעקבות תסמיני טרום גיל המעבר התחלתי לקחת נונופם לפני כעשרה ימים. עוד לפני שהתחלתי בטיפול התחלתי לסבול מידי פעם מצריבה וגרד מקומי בעור ללא פריחה. בכל פעם במקום אחר בגוף. הצריבה נמשכת כמספר שעות. בהתחלה הצריבה הופיעה לעיצים רחוקות אך כעת היא מופיעה לעיתים קרובות. שאלתי היא האם זאת תופעה נוספת של גיל המעבר או שעלי לבדוק את העניין לעומק. תודה אורלי

אורלי שלום ותודה על שאלתך. יובש בעור ייתכן כתופעת גיל מעבר. כדאי לפנות לרופא עור. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי