תופעה של ההורמונים לגיל המעבר

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

22/08/2018 | 09:24 | מאת: נינה

לפני יותר משנה קיבלתי מרשם להורמונים "נובופם" להקלה על תסמינים לגיל המעבר. לפני כחצי שנה התחלתי להרגיש עוררות מינית קיצונית, מחשבות, פנטזיות, נמשכת להמון גברים (מה שלא היה לי קודם) אני לא יודעת אם זה קשור להורמונים או למצב רגשי. מה ניתן לעשות? זה מצב מאוד מבלבל

נינה שלום ותודה על שאלתך. עשוי בהחלט להיות קשור אם כי יש לזכור שטיפול התרופתי (כל טיפול) לא הופך פריג'דית מוחלטת לנימפומנית. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי