מה תועות הלויאי של לויאל

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

11/07/2018 | 13:26 | מאת: יפית

שלום רב, אני בת 50 בריאה בסהכ לוקחת ויפקס 150 מג יש לי כולסטרול גבולי וצריגלצירידים בדם גם ברמה מועטה, התחלתי לקחת לויאל בעקבות מצב רוח ירוד, חוסר חשק, גלי חום, אבל נעשיתי עצבנית מאוד, ניסיתי מדבקות חודש גם א זה לא ממש הרגשתי מאוזנת, כרגע אני לוקחת חצי כדור לויאל. השאלה שלי אם לויאל חצי כדור ניתן לקחת יום כן יום לא.? האם הוא עשוי להגביר את התיאבון למתוק? כמו כן אני מרגישה ממש לא מרוכזת וולפעמים מסוחררת רוצה לשמוע את דעתך תודה

יפית שלום ותודה על שאלתך. ככלל הטיפול מיועד למתן יום יומי וניתן לקחת חצי כדור ליום. מתחת לא מקובל כאפקטיבי ומשמש בעיקר להפסקת טיפול הדרגתית. בבכרה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי