וגיפם ודלקת בדרכי השתן

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

18/03/2018 | 08:07 | מאת: מיכל

האם לצורך טיפול בדלקות חוזרות בדרכי השתן (גיל 58) תספיק טבליית וגיפם אחת בשבוע? תודה

מיכל שלום ותודה על שאלתך. לא ברורה לי סיבת הדלקות בשתן ומה הטיפול. רק מי שבדק אותך וראה את תרביות השתן יכול לענות כמובן. עקרונית, טיפול ליובש נרתיקי על רקע חוסר באסטרוגן העשוי לגרום לדלקות בנרתיק או בשתן (כגון כדורי וגיפם או משחת אובסטין) ניתן אחת ליום למשך שבועיים ולאחר מכן פעמיים בשבוע כטיפול אחזקה. בברכה דר' זלוצובר .

19/03/2018 | 17:04 | מאת: מיכל

תודה רבה :)

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי