לקיחת הורמון ליויאל 2.5 גם

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

14/03/2018 | 11:23 | מאת: נילי

שלום רב לך ד"ר משה זלוצובר, בעקבות גלי חום וחוסר שקט הגניקולוגית המליצה לי על ההורמון ליויאל ... לפני שהתחלתי לקחת את הגלולות התחיל לי כאבים חזקים בעצמות נימול ידיים, עיקצוצים, וזרם בגוף, בהמלצה של הרופאת המשפחה היא להתחיל מיד בגלולות וכך עשיתי, שאלתי היא היתכן שהזרם שיש לי הוא כתוצאה מהגלולות מאחר וזה לא מרפא ממני והתעצם לי מאוד אך עם זאת יש לי הקלה בתחושה של הכאבים בעצמות, ויש לי קצת יותר אנרגיה. לחליפין התחלקתי לקחת מהומופט טיפול הורמוני טבעי לפחית את הזרם ולאזן אותי יותר. מה המלצתך? תודה רבה.

נילי שלום ותודה על שאלתך. המלצתי שתלכי לבדיקה מסודרת. אם התסמינים החלו לפני הטיפול, הם לא נובעים ממנו. אם בעקבות הטיפול, יתכן שעקב הטיפול ואז צריך להעריכו מחדש. לא ברור מה הקשר של הטיפול ההומאופטי לתמונה אך לא רצוי להתחיל שני טיפולים בו זמנית. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי