תחושוות בגוף גיל המעבר

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

25/01/2018 | 06:30 | מאת: תופעות גיל 51

בסד אני בת 51 כל השנים הוסת היה סדיר ,לאחרונה יש שינויים כצפוי כנראה.חודשיים לא היתה וסת למרות שהרגשתי גודש בשדיים וכל התופעות כאילו צריכה לקבל, לאחר חודשיים היה דימום מאד קל כמו הפרשה בערך יומיים.רופאת הנשים עשתה לי בדיקות דם וכנראה קיים ביוץ.עכשיו שוב מרגישה כאילו צריכה לקבל וסת גודש בשדיים תאבון מוגבר וכשדומה.האם אלו תופעות גיל המעבר??אין מצב שננסים להריון בגיל כזה??.כי אני ללא אמצעי .בבקשה תשובה דחופה

שלום ותודה על שאלתך. גיל מעבר מוגדר כשנה ללא וסת וברור שאינך שם עדיין! את בפרימנופאוזה (טרום גיל מעבר). ייתכנו ביוצים מידי פעם בשלב זה, כמו שאת גם מתארת. שאר התחושות שלך מתאימות אף הן. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי