מעבר מאוורל ל EVIANA

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

08/01/2018 | 13:45 | מאת: יפה

בת 55 מטופלת באוורל קונטי ואוורל 50 שבועיים שבועיים לסירוגין מזה כשנה. המדבקות גרמו לחזרת המחזור החודשי , האם תקין? קיבלתי המלצה לעבור לכדורים EVIANA כיצד עושים את המעבר ? בהדרגה? האם מפסיקים מדבקות ומיד למחרת מתחילים בכדורים? אודה על תשובתך.

יפה שלום ותודה על שאלתך. תכנון הטיפול שלך היה מיועד להביא מחזור מכיוון שקיבלת אסטרוגן 4 שבועות ופרוגסטרון רק שבועיים. לא ברור לי מה מטרת צורת המתן הזאת, מדוע לעבור לצורת מתן אחרת וכן מדוע לעבור לטיפול פומי במקום עורי. תצטרכי לשאול את כל אלו את רופאך המטפל ולתכנן יחד כיצד להמשיך. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי