דימום קל בניגוב.האם יש צורל לפנות למיון?

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

05/01/2018 | 01:02 | מאת: דינה

שלום,דוקטור זלוצובר! אני בת 55.שנה ללא מחזור. היום הופיע לי דימום קל בניגוב. האם יש צורך לפנות למיון? האם קיים מצב שפיר בו יש דימום אחרי שנה ועשרה ימי הפסקת המחזור? עשיתי ב-4 חודשים האחרונים 4 פעמים אולטראסאונד בטן וסי טי בטן בשל כאבי בטן תחתונה ימנית. הסיטי רחם שרירני קטן יחסית לסיטי שעשיתי לפני 4 שנים,אך עדיין מוגדל.באולטרסאונד האחרון שעשיתי בנובמבר שירנים קטנו והרירית 5 מ"מ. השחלות לא תוארו בסיטי,באולטראסאונד לא ניתן להדגים לא בדרך הוגינלית ולא בדרך החיצונית. האם לדעתך יש צורל בבירור נוסף,כי הכאבים נמשכים... תודה. דינה

05/01/2018 | 10:40 | מאת: דינה

שלום,דוקטור! כרגע הדימום נעשה מסיבי יותר. הלכתי לרופא נשים ובבדיקה שלו הרירית 11 מ''מ(בחודש נובמבר הייתה 5 מ''מ). האם העליה בעובי הרירית מעידה על ממאירות? בנובמבר הרופאה אמרה לי שעוד יכול לי להיות מחזור...האם זה יתכן? תודה רבה. דינה

05/01/2018 | 14:44 | מאת: בדיקות הורמונליות

יש לי תוצאות של הבדיקות ההורמונליות לפני 5 חודשים: אסטרדיול-פחות מ-70 LH-33.7 FSH-53.6 פרולקטין-175.4 פרוגסטרון פחות מ-2

דינה שלום ותודה על שאלתך. פנית לרופא (בצדק לעניות דעתי), קיבלת מענה שבטוח יהיה טוב ואמין יותר מתשובה היפותטית שלי. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי