טרום גיל המעבר שלשולים

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

31/12/2017 | 20:46 | מאת: גלית

שלום רב, אני בגיל 50, נמצאת בשלב המרגיז של טרום גיל המעבר, מחזורים ממושכים, הזעות לילה לפני קבלת מחזור, כמו כן סבלתי משלשולים לפני קבלת מחזור. בחודשים האחרונים אני סובלת משלשולים/ יציאות רכות לסירוגין במהלך החודש. (בדיקת תרביות יצאה תקינה)האם יתכן שהדבר קשור גם לטרום גיל המעבר? מה אתה ממליץ לקחת להקלת התסמינים? בתודה מראש

גלית שלום ותודה על שאלתך. התופעות שאת מציינת לא מאפיינות טרום גיל מעבר או גיל מעבר. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי