להשתמש במדבקות אוורל קונטי

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

25/11/2017 | 08:14 | מאת: רונית

שלום אני בגיל 59 8 שנים אחרי מחזור בריאה בדכ" ללא טיפולים לפני חצי שנה סבלתי מהפרעות בקצב הלב עברתי אבילציה והיום הכל תקין,רק שלפעמים יש מצבים שמופיע אצלי דופק מלחץ,הרופא המליץ לי לקחת מדבקות אוורל קונטי וגם ווגיפם טבליות לנרתיק אני חוששת ,שאלתי מומלץ כן לקחת?

שלום ותודה על שאלתך. לא ניתן לענות בלי להכיר אותך ואת מצבך הרפואי בצורה מסודרת. הפרעות קצב זמניות שטופלו באבלציה עשויות לנבוע גם מטרשת עורקים ולכל ייעוץ עלייך לפנות עם סיכום קרדיולוגי מסודר. לפי המתואר לא ברורה סיבת הטיפול ההורמונלי. את חייבת ייעוץ פרטני ומסודר. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי