נובופם- תופעות לוואי

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

18/11/2017 | 20:46 | מאת: אנה

שלום רב בת 53. יש לי מידי פעם ( כבר לא ברור..) מחזור. סובלת מתופעות גיל המעבר, בדגש על חוסר שקט ודכדכת, גלי יום והרגשה כללית לא משהו. קבלתי אביאנה, אנג׳ליק ואקטיבל- תחת כולם הופיע דימום. עברתי לנובופם. אני בכדור החמישי, חשה גודש בשדיים ובצקתית, כאבים בשני הרגלים( אזור השוקיים).. מתלבטת האם להמשיך או להפסיק עם הכדורים. תוכל לעזור? תודה

אנה שלום ותודה על שאלתך. כמו בשאלה הקודמת, ברור שלא ניתן לתת חוות דעת שניה על רופא שבדק מכיר אותך, בהתכתבות ובלי להכיר אותך. להערכתי התיאורטית אינך בגיל מעבר עדיין אלא בטרום גיל מעבר (פרימנופאוזה) וזאת הסיבה לתחושותייך ולדימומים הלא סדירים. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי