גיל המעבר בעיות במחזור החודשי

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

12/11/2017 | 15:23 | מאת: רונית

לצערי אני מקבלת עדיין מחזור, אני מקווה שבע'ה זה יפסק בקרוב, הבעייה היא שאני מקבלת כל שבועיים מחזור. הרופא נשים הפנה אותי לצילום רחם, ב'ה התשובה יצאה תקינה, הרופא נתן לי מרשם להורמונים, אני פשוט בהלם. מה פתאום הורמונים, אני בת 57..... מה אני אעשה אני פשוט מיואשת מהמצב. איננני מבינה מה פתאום הוא רשם לי הורמונים.

רונית שלום ותודה על שאלתך. לא ברורה סיבת צילום הרחם ולגבי הטיפול, מתן פרוגסטרון בלבד הוא אופציה לגיטימית (אם זה מה שהוצע). בברכה דר' זלוצובר

13/11/2017 | 10:10 | מאת: רונית כהן

תודה לדוקטור על התשובה...קיבלתי מרשם לכדורים אסטרופם לקחת במשך 3 חודשים, ועוד כדורים אוטרוגסטן 200 מ'ג לקחת במשך 12 יום, מה1 לדצמבר..... אני מעוניינת לדעת איזה כדורים כדיי לקחת כדיי שלא אקבל יותר מחזור.... נא לא לשכוח שאני בת 57 תודה לדוקטור.

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי