דפיקות לב מואצות בלילות ומצבי רוח קשים

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

07/11/2017 | 13:36 | מאת: שיר

מאז שפסק לי המחזור (לפני כשנה) - יש לי דפיקות לב מואצות בלילות. אני נרדמת ומתעוררת לאחר מס' דקות עם דפיקות לב חזקות..וכך חוזר חלילה לפחות 3-4 פעמים, עד שלבסוף מצליחה לישון. כמו-כן יש לי מצבי רוח מזעזעים ואין לי כח לכלום. ניסיתי את כל הכדורים הצמחיים - אך ללא תמורה. הרופאה נתנה לי איביאנה. אני לוקחת אותו כבר חודש ועדיין אין כלל שיפור. לפני שאני משתגעת..מה אתה מציע לעשות??

שיר שלום ותודה על שאלתך. את סובלת באופן ברור מתסמיני גיל מעבר לא מאוזנים. אם הטיפול אינו עוזר, יש לשוב לרופאה המטפלת ע"מ לשקול החלפתו ולפי צורך ניתן לפנות לרופא/ה המתמחה בתחום. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי