פרופיל הורמונלי תוצאות

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

31/10/2017 | 08:06 | מאת: גילי

שלום ד"ר זלוצובר, שלום רב, בת 48. מחזור לא סדיר מזה כמה חודשים. לאחרונה, הזעות יום ולילה וגלי חום. אשמח לדעת משמעות הפרופיל ההורמונלי: Estradiol - 508 Fsh- 28.38 Progesterone- 0.5 Lh- 10.94 האם המשמעות כי הנני נמצאת בגיל המעבר? האם כבר אין מה לחשוש מכניסה להריון? תודה רבה,

גילי שלום ותודה על שאלתך. כפי שכתבתי כבר מספר פעמים בפורום, לכל בדיקה יש משמעות רק בקונסטלציה הקלינית בה נלקחה ולכן יש לברר פרטנית עם מבקש הבדיקה. ברור שאינך בגיל מעבר ובכל מקרה גיל מעבר מוגדר כשנה ללא וסת. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי