כמות מדוייקת של קרם אסטרוגני

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

02/10/2017 | 22:35 | מאת: מתלבטת

שלום ותודה מראש, כיצד אוכל לדעת אם כמות הקרם האסטרוגני שאני מורחת היא הכמות הנכונה? וכמה צריך למלא את האפליקטור? האם צריך לדחוס ככל האפשר את הקרם עד פס המידה או שדי בכמות קטנה יותר?

מתלבטת שלום ותודה על שאלתך. ידוע וברור שמריחה בג'ל פחות מדויקת לכאורה מכדור וזה בסדר ומקובל כי הדיוק לא ממש משנה. אין צורך לדחוס, מקובל למלא את האפליקטור וזהו. אגב, גם בכדור הספיגה לא בהכרח זהה לאור חיידקי מעי, מזונות שונים ותהליכים שונים במעיים ולכן טווח הבטיחות והיעילות של התרופות אינו מאד צר וכשצריך טווח צר, נותנים זריקות כגון באינסולין. בברכה דר' זלוצובר. בברכה דר' זלוצבר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי