נרות וגיפן וסובלת מכאב בטן, האם זה קשור?

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

23/08/2017 | 12:31 | מאת: וסנטי

שלום, אני בת 55, עם דלקות בדרכי השתן חוזרות. התחלתי להשתמש בנרות וגיפן לפני שבוע. נאמר לי שבועיים ראשונים כל יום ואז 2 בשבוע. מאתמול אני עם כאבי בטן כל הזמן. כאילו נפיחות וגזים וכאבים. אתמול בלילה היה לי ממש כאב חזק מאוד לאיזה 10 דקות ואז נרגע. האם זה קשור לנרות וגיפן? האם זה נורמלי? זה אמור לעבור כשהגוף מתרגל? האם כדאי כבר עכשיו לעבור לפעמיים בשבוע, אולי כאבי הבטן יעלמו? תודה

וסנטי שלום ותודה על שאלתך. ספק אתם יש קשר. בעיקרון הטיפול ההורמונלי לא נספג והשפעתו מקומית בנרתיק בלבד. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי