פרוגילוטון דימומים וכאבים

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

29/07/2017 | 14:46 | מאת: ורד

בת 43 מזה חצי שנה סובלת מוסת ארוכה מאד לעיתים עד חודש כעת דימום של שבועיים לפני כחמישה ימים התחלתי טיפול בפרוגילוטון במינון מוגבר של שני כדורים לבנים (מחפיסות שונות) ביום לצורך הפסקת הדימום. הדימום לא נפסק ואף התגבר ומלווה בכאבים. האם הדבר טיבעי? האם להפסיק אל הכדורים ולפנות לרופא? האם לוקח זמן להשפעת כדורים אלה על הדימום?

ורד שלום ותודה על שאלתך. לא ברורה לי הסיבה לדימום עתה ולא הסיבה לדימומים הממושכים בחצי השנה האחרונה. אין לי ממצאי בדיקות שלך. עלייך להיות בקשר עם הרופא המטפל שלך. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי