מחזור לאחר הוצאת מירנה

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

25/07/2017 | 21:52 | מאת: סיגל בורשטיין

שלום רב, עקב כאבים ודימום, הוצאתי אתמול את התקן המירנה ששמו לי לפני שבוע בדיוק. לפני שבועיים קבלתי מחזור אחרון. אני בת 53 ומקבלת תמיד מחזור סדיר פעם בחודש. הרופא שם לי את המירנה בגלל כאבי מחזור חזקים ודימום רב ובגלל רירית רחם עבה. השאלה שלי היא מתי אקבל את המחזור הבא ? יש לי עדיין כאבי בטן תחתונה ואני לא מבינה ממה.

סיגל שלום ותודה על שאלתך. לא בדקתי אותך וקשה לנבא בהתכתבות מתי יהיה הוסת הבא כמו גם את הסיבה לכאבים. בברכה דר' זלוצובר

26/07/2017 | 14:20 | מאת: סיגל

שוב שלום ואציין כי היית רופא שלי בעבר באופן פרטי ברמת אביב . מיד לאחר פנייתי אמש קיבלתי מחזור קשה עם כאבים ודימום רב שנמשך כאמור גם כעת. השאלה שלי אם זה אכן מחזור ואם זה הגיוני שזה מחזור יום וחצי אחרי שהוצאתי את ההתקן. קבלתי מחזור אחרון לפני 12 יום שבמהלכם שמתי מירנה- והוצאתי אותה כ שלשום

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי