גיל המעבר....... .................

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

14/06/2017 | 12:46 | מאת: סיגלית

שלום רב.בת 52.עד לפני כחודשיים עם נובופם.הרגשתי מצוין למעט כאבי ראש מידי פעם...נקבע שאני במנופואוזה.הרופא העביר אותי לאביאנה וגם לאקטיבל.עם האביאנה לא הרגשתי שאני נוטלת הורמונים בכלל.סבלתי מגלי חום יובש עצבים ומה לא.התועלת היחידה שהיתה שיעור מוגבר בגוף והתנפחות בטנית כשאני ממשיכה לסבול מכל תופעות גיל המעבר ביתר שאת.אקטיבל לא עשה עבודה טובה יותר.אני סובלת והזדקנתי בחודשיים כמו קפץ עלי הגיל בבת אחת.הדבר ניכר בכל.עייפות.מראה פנים...לעומת נובופם שאיתו לא הרגשתי גיל כלל...האם יש אפשרות להתאים לי הורמונים במינון דומה לנובופם כדי שלא אסבול???

סיגלית שלום ותודה על שאלתך. קיימות בהחלט אופציותץ אחרות לטיפול הורמונלי ועלייך לשוב לרופאך המטפל לשם כך. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי