שימוש באביאנה ודימום חוזר

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

10/06/2017 | 17:19 | מאת: סיגל

שלום, בת 43, בשל תופעות של גיל המעבר ובדיקות שאימתו זאת התחלתי לקחת אנג'ליק שעשה לי לא טוב ועברתי לקחת אביאנה מזה 10 חודשים, חצי שנה היה נהדר וכעת בחודשים האחרונים התחילו דימומים כל שבועיים שלושה, יש לציין שכך היה גם עם אנג'ליק וגם עם ההתקן מירנה בעבר. עשיתי בעבר את כל הבדיקות שיצאו תקינות אך הדימומים חוזרים בכל טיפול בו אני מתחילה. מה ניתן לעשות ? האם אופייני בשימוש באביאנה דימומים ?האם יש אפשרויות שאגיע לאיזון אני די מיואשת,

סיגל שלום ותודה על שאלתך. לא ניתן לענות ללא בדיקה מסודרת שלך. לפני כל התערבות יש לודא שאת אכן בגיל מעבר. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי