שאלה בקשר לאמא - חוסר איזון הורמונלי

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

16/05/2017 | 00:17 | מאת: לי

שלום וברכה! אמי בת 51, והוסת שלה נפסקה לפני שנתיים. מאז חלים אצלה שינויים כמו: שיעור מסיבי בפנים (אזור הזקן) ונשירת שיער הראש. נוסף על כך היא נמצאת בעודף משקל גבוה מאד,מה שבטח תורם לחוסר האיזון ההורמונלי. מה אפשר לעשות, אילו פתרונות וטיפולים כדאיים, ולאיזו רפואה יש לפנות (רפואת נשים, אנדוקרינולוגיה..)? תודה רבה!

16/05/2017 | 00:25 | מאת: לי

יש גם היסטוריה של תת פעילות של בלוטת התריס, אבל בשנה האחרונה היא מאוזנת לגמרי ולכן היא נוטלת כדורים למטרה זו במינון נמוך מאוד. תודה

לי שלום ותודה על שאלתך. שאלתך מוןרכבת ונוגעת הבשני התחומים- גניקולוגיה ואנדוקרינולוגיה ויש לפנות להערכה אנדוקרינית בתחילה וגניקולוגית בהמשך. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי