גלי חום וניסיון ליכנס להריון

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

08/05/2017 | 12:15 | מאת: שרה

שלום אני בת 44 וכבר מעל חודש אני עם גלי חום בלי הפסקה וכל לילה כולי מים, אני רוצה ליכנס להריון והמחזור לא מגיע כבר שבועיים איחור לאחר שחודש שעבר לקחתי פובלה לקבל אותם וקיבלתי אז. מאז אני משתמשת במסטיק תימני ומאקה לנסות להרגיש קצת פחות את כל החום ולנסות להכנס להריון

שלום ותודה על שאלתך. לא ברור מה בדיוק יש לך וכדאי לפנות לברור שזה לא שכיח ולא אופייני. כדאי לפנות לרופא/ת המשפחה ו/או לרופ/את נשים לברור הסיבה ולטיפול. בברכה דר' זלוצובר.

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי