שאלה בנוגע לגיל המעבר

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

04/05/2017 | 14:15 | מאת: ציפי

שלןם ד"ר, אני בת 54.5. 6 שנים לאחר סוף המחזור. סובלת מאוד מעייפות ומעליה במשקל, חרף הנסיונות לצמצם...הומלץ לי ע"י רופאת נשים לקחת "סימידונה", אך רשום שזה מסייע למצבי רוח,שינה טובה וכו, ואלה לא הסימפטומים שאופיינים אצלי!!! האם יש משהו שעוזר לעייפות ועליה במשקל??א י נ י רוצה לקחת משהו ללא הועיל... תודה מראש. מחכה להצלה!!

ציפי שלום ותודה על שאלתך. בעיקרון, יש מקום לשקול שימוש בטיפול הורמונלי חילופי ולהתאמת טיפול עלייך לגשת כמובן לרופא. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי