טיפול בתרופת פרוגילוטון

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

10/03/2017 | 22:12 | מאת: יערה

אני בת 44 ומעוניינת בהריון,הווסת שלי לא סדירה וניתן לי טיפול בפרוגילוטון,נאמר לי לעשות בדיקת פרופיל הורמונלי ביום השלישי של המחזור,אך, קיבלתי מחזור ביום ה- 15 של נטילת הכדור.לדברי רופאי אני צריכה לעשות את הבדיקה שלושה ימים לאחר סיום נטילת הכדורים,הייתכן? לעשות פרופיל הורמונלי בלי מחזור? שלושה ימים לאחר סיום הכדורים? תודה מראש

יערה שלום ותודה על שאלתך. מבין את התהייה שלך אך רק הרופא שביקש את הבדיקה הוא הכתובת להסבר. בברכה דר' זלוצובר

תודה על פנייתך המהירה ,פניתי כי רציתי לשמוע עוד חוות דעת, כבר שאלתי את רופאי, וזה נשמע לי מוזר. כרגיל האדם "הפשוט" ה"קטן" נופל בין הכיסאות. אשמח לשמוע את דעתך. תודה

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי