נובופם וכאב ראש.....................

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

10/03/2017 | 20:00 | מאת: שוש

שלום דר זלוצובר בת 52. בגיל 48 התחלתי טיפול בנובופם עקב מחזור מזגזג ..גלי חום..וכל יתר תופעות הלוואי . הטיפול בנובופם עזר לי מאד ..הרגשתי מצויין..חזרתי לחיים וכאילו קיבלתי את חיי מחדש במתנה. המחזור הגיע כל חודש ( פעם חלש פעם חזק יותר) ומידי כמה חודשים אפילו נראו כל מיני הפרשות ( ביציות כנראה) ..בחודשיים האחרונים התחילה תופעה של מיגרנה ביום ה 11 12 לנטילת האסטרוגן( כדורים אדומים) שחולפת לאחר יומיים בערך ונעלמת כליל בעת נטילת הכדורים הלבנים בחפיסה( ככל הנראה פרוגסטרון) .רופאת הנשים המליצה לי לעבור לאקטיבל שמכיל את 2 ההורמונים בשילוב..( וכמובן שכתוצאה מכך גם ללא דימום ) בהנחה שאנני מעונינת בהרומונים משולבים ( שככל הנראה משבשים את הפעילות ההורמונלית הרגילה של הגוף - גם אם זה 10% פעילות) על מה היית ממליץ כתחליף???

שוש שלום ותודה על שאלתך. את נמצאת בטיפול ע"י רופאה המכירה אותך, מכירה את הרקע הרפואי שלך ואני מניח שגם בדקה אותך לפני החלפת הטיפול ולכן הציעה את מה שהציעה. אין מקום להצעות של מישהו שאינו מכיר אותך כלל אם כי תמיד יש אופציות טיפוליות נוספות.בברכה דר' זלוצובר .

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי