אסטרופם 2 מ"ג לגל המעבר

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

07/03/2017 | 00:00 | מאת: אלן

ערב טוב אני עם התקן מירנה בת 51 שסובלת מגלי חום , הרופאה המליצה לי לקחת אסטרופם האם יש לזה חסרונות ?

אלן שלום ותודה על שאלתך. איני מכיר אותך. את צריכה לשאול את הרופאה שמכירה אותך מה היתרונות והחסרונות הספציפיים לגביך בטיפול שהוצע לך ומדוע הוצעה אופציה זאת ולא אחרת (לכשעצמה אופציה מקובלת במצבים מסוימים). בברכה דר' זלוצובר

12/03/2017 | 12:30 | מאת: אלן

חג שמח דר זלוצובר היא הסבירה שאני מקבלת כבר הורמונים מההתקן ואסטרופם משלים את מה שאני צריכה לגיל המעבר . שאלתי אם יש חסרונות והיא ענתה שלא . אשמח לדעת מה החסרונות לדעתך והאם זה יכול לגרום לעליה במשקל תודה רבה

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי