בנוסף לתשובתך- המשך שאלה, ברשותך

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

24/02/2017 | 04:14 | מאת: רוקסנה

דר זלוצובר תודה על תשובתך באשר למשך הטיפול ההורמונלי (לכל החיים)? ובהמשך מעוניינת לברר איתך, מהם ***הסיכונים **** מטיפול הורמונלי חלופי? והאם ההגנות, לכאורה שהוא מעניק מפני מחלות לב, אוסתיאופורוזיס, אלצהיימר וכו׳- הן רק מיתוס?

רוקסנה שלום ותודה על שאלתך. קצרה היריעה כאן לתשובות לכל שאלותייך התלויות גם בנסיבות האישיות של כל מטופלת, רקע רפואי, גורמי סיכון וכדומה. ההגנה בפני אוסטיאופורוזיס היא בהחלט עובדה ידועה, הגנה בפני מחלות לב קיימת בנסיבות מסויימות ומנגד, ספק אם הטיפול אכן מגן כנגד מחלת האלצהיימר. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי