פרופיל הורמונלי - אשמח לדעת אם תקין

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

23/02/2017 | 11:59 | מאת: מור

הי, עשיתי פרופיל הורמונאלי בין יום 2-5 של המחזור ואלה התוצאות: פרולקטין- 132mlu/l LH- 4lu/l FSH-6.8lu/l E2-208pmol/l progresterone-4.5 nmol/l testosterone total -2.9nmol/l 17hydroxyprogresterone-2.8nmol/l DHEA-S-10micromol/l androstenedione-3.7ng/ml האם הן תקינות?

מור שלום ותודה על שאלתך. הפרופיל ההורמונלי משתנה והא נלקח כברור לתלונות מסויימות. אין מדובר בבדיקת סקירה ולכן יש לפנות לרופא/ה שביקש/ה את התשובה. בברכה דר׳ זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי