גיל המעבר האם זה מוקדם?

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

06/02/2017 | 20:30 | מאת: מירי

אני בת 45 והפסיק לי המחזור ביום אחד חודשיים אני לא מקבלת מחזור חודשיים לפני שהפסיק לי המחזור היו לי גלי חום בלילה במשך חודש. עשיתי בדיקות דם והכל בסדר רק את הבדיקות הורמונים עדיין לא יודעת עד שהלך לרופא נשים שבעוד יומיים אדע. האם המחזור הפסיק לי לתמיד ?האם אני יצתרך לקחת הורמונים.?ואם כן אפשר במשחה או מדבקות?

מירי שלום ותודה על שאלתך. בעיקרון גיל מעבר מוגדר כשנה ללא רחם וברור שאינך שם עדיין. תצטרכי להמתין לתוצאות הבדיקות שלך. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי