לחוצה

דיון מתוך פורום  אפילפסיה בילדים

02/08/2013 | 08:30 | מאת: מיכל

לבתי יש אפילפסיה קלה זה מתחיל בכאבי ראש ואז היא מבולבלת ומנותקת כמה שניןת ואז מקיאה,היא לוקחת למיקטל, אתמול היה ארוע מפחיד הרבה יותר, היא נפלה על הרצפה והיתה ממש מנותקת מהמציאות, העיניים שלה היו אדומות ותקועות כאלה והיא קצת רטטה ואחר כך הקיאה כמות רצינית, קבעתי מיד תור לנוירולוג אבל בינתיים רציתי שתסביר לי מה זה אומר? האם היא מידרדרת?

שלום רב מדובר בהתקף אפילפטי שאינו מעיד על החמרה. הביטוי יכול להיות לעתים שונה לדוגמא , כפי שאת מתארת. בברכה ד"ר הימן

מנהל פורום אפילפסיה בילדים