שאלה

דיון מתוך פורום  אפילפסיה בילדים

29/07/2013 | 23:51 | מאת: מימי

לא דייקתי בשאלה ולכן אשאל שוב: האם יש הבדל בין פרכוס או התקף שנובעים מגידול במוח לבין פרכוס או התקף שנובעים מאפילפסיה?

שלופ רב אפילפסיה משמע- נטייה של המוח לייצר פעילות חשמלית לא תקינה הגורמת ל " פרכוס" = ביטוח קליני . הסיבות לאפילפסיה שונות( חבלת ראש, דלקת קרום המוח , גנטי, גידול במוח) . כל הסיבות הללו משנים את האיזון העדין במוח בין מערכות מעוררות לבין מערכות מדכאות ( " ברקסים" ) מקווה שהצלחתי להעביר את המסר בברכה ד"ר הימן

מנהל פורום אפילפסיה בילדים