אפילפסיה

דיון מתוך פורום  אפילפסיה בילדים

26/07/2013 | 06:49 | מאת: אור

שלום לבתי (בת 8.5 שוקלת 29) יש אפילפסיה מסוג קומפלקס פרטיאל, כל ההתקפים שלה (יש לה התקפים בתדירות נמוכה, פעם בחודשיים בממוצע) היו בצורה כזו:כאב ראש חזק, מסוחררת ונראית לא פה אך לא מאבדת הכרה, מקיאה והולכת לישון. ההתקף האחרון היה שונה:היא עשתה פיפי ונראתה לא פה והלכה לישון. האם השוני בין ההתקפים אומר משהו? מצביע על בעיה? האם זה נקרא החמרה? יש לציין שהיא לוקחת למוגין 125 מג ביום

שלופ רב מטרת הטיפול היא אפס פרכוסים. רניאה כי הבת לא מאוזנת. אין הרבה משמעות לשוני בפרכעוס, חשוב רק להבין מדוע ממשיכה לפרכס , ואין אפשר לסייע כדי למנוע פרכוסים אלו.... בברכה ד"ר הימן

מנהל פורום אפילפסיה בילדים