נפילה לאחר כחצי שנה

דיון מתוך פורום  אפילפסיה בילדים

24/07/2013 | 17:41 | מאת: דן

חצי שנה לאחר קבלת טיפול החולה נפל..לפני הטיפול היו נפילות יחסית תדירות 3 נפילות בשלושה חודשים..המינון שנקבע הוא 1000 מיליגרם ליום..יש לי מספר שאלות: א. במקרה של נפילה כיצד אני אמור לתפקד? לחכות שהפרכוסים יעברו? לפתוח פתח נשימה? לקרוא לאמבולנס? ב. למה כדאי לשים לב כדי שמקרים אלו לא יישנו? ג. לפי הישנות המקרים האם יכול להיות שהמחלה תעלם? ד. מדוע המקרה הספציפי הזה קרה? הרי הוא לוקח את התרופות מדי יום ביומו..אציין שהוא חיכה ליום הזה הרבה זמן..אחכ הוא ישן,התעורר ואז שכח מה אמור להיות היום ולא ידע שקרה משהו ואחכ הוא התחיל להיזכר..אחכ סבל מבחילות והקאות ורק לאחר שעתיים שחו ה. אחד הסימנים לפני שזה קורה הוא עיוותים בפנים אבל זה קורה לפעמים - בדכ במצבי לחץ..כשהוא כבר ממש לפני נפילה הוא הופך להיות אפתי וחלש..האם צריכים להיות לחוצים מכל עיוות?

שלום רב זה לא המקום לצבע אבחנות וללמיד עזרה ראשונה. במידה ומדובר בילד , ניתן לעבור קורס עזרה ראשונה במחלקה לנוירולךוגית ילדים באסף הרופא ( מירית - אחות אחראית 089779160). או לקחת קורס במד"א . בברכה ד"ר הימן

30/07/2013 | 16:41 | מאת: דן

מנהל פורום אפילפסיה בילדים