התקף

דיון מתוך פורום  אפילפסיה בילדים

04/07/2013 | 16:18 | מאת: מעיין

שלום דר היימן רציתי להתייעץ איתך הבת שלי שלשום נפלה בראשונה היא ממש נפלה על הראש במצב עמידה על הגב ואיבדה את ההכרה עשינו אי אי גי למחרת עם תרשים עם חשד לפעילות כללית מועטה קצרה מה אתה חושב זוהי אפילפסיה ומה הסיכויים שהנפילה תקרה שוב במעבדה ללא הפרעות אלקטורליטרית. גלוקוז תקין פירה תקינה למעט המוגלובין 10.9. ל

שלום רב קשה לי לענות לך היות ויכולים להיות מספר אפשרויות..... יתכן ומימצא ה EEG הןא מימצא מיקרי ולא קשור לנפילה. יתכן ויש קשר.... לא ניתן לבצע אבחנות בדרך זו. בהצלחה ד"ר הימן

מנהל פורום אפילפסיה בילדים