תופעות לוואי של דפלפט כרונו

דיון מתוך פורום  אפילפסיה בילדים

21/04/2013 | 19:15 | מאת: רובנר דינקין ליה

שלום רב,לפני כבשבוע בני היחיד בן 13 וחצי אובחן כסובל מאפילפסיה,פרכוסים שמופיעים תוך כדי שינה ת עד כה היו כבר ארבעה פרכוסים קצרים מאוד,נתנו לו דפלפט כרונו,קראנו את תפעות הלוואי בגיליון לצרכן ונבהלנו מאוד.האם תפעות הלוואי הללו עללות להופיע ? מהי הסבירות לכך?הילד לומד בכיתה ז' במגמת ספורט,האם עלינו להתכונן נפשית לכיתה רגילה?

שלום רב דפלפט תרופה ותיקה ויעילה. עם הרבה שנות ניסיון. לרוב היא ידידותית ואין תופעות לוואי חריגות. כמובן יש לעקבו אחר ספירת דם, אנזימי כבד ורמת תרופה בשפל אחת ל 3-6 חודשים , לעקוב ולוודא כי אין השמנה .

מנהל פורום אפילפסיה בילדים