האם יש קשר בין האפילפסיה לבין הממצא בראש?

דיון מתוך פורום  אפילפסיה בילדים

31/03/2013 | 18:22 | מאת: יגאל

שלום ד"ר לפני מספר שבועות היה לי אפילפסיה לראשונה בחיי בCT ובMRI הובחן ממצא בראש האם יש קשר בין האפילפסיה לבין ההמצא ההוא? האפילפסיה מפיקה גידול כלשהו בראש? תודה

שלום רב אפילפסיה היא סימפטום. קרי ישנם הרבה סיבות שיכולות לגרום לאפילפסיה אני לא יודע איזה מימצא מצאו בבדיקת ה CT . אפשרויות: 1.המימצא חסר משמעות ואינו קשור או גורם לאפילפסיה. 2.מימצא קשור , והוא הגורם לאפילפסיה. כדי לדעת האם אופציה 1 או 2 , חשוב להבין מהו המימצא . בהצלהה ד|ר הימן

מנהל פורום אפילפסיה בילדים