אפילפסיה ואבדן נשימה

דיון מתוך פורום  אפילפסיה בילדים

08/06/2012 | 20:33 | מאת: אילה

שלום, אני מקווה שתוכל לענות לי גם אם אני לא ילדה, אבל סובלת מאפילפסיה הרבה שנים. אני סובלת מהתקפים בזמן שינה, וכשמתעוררת אני מתנשפת ובקושי נושמת. אחר כך יש לי דפיקות לב איומות, שנרגעות עם כדור הרגעה. האם אני עלולה להפסיק לנשום (ולמות...) בזמן התקף? תודה אילה

שלום רב חשוב ביותר שתעבריבהקדם הערכה מחודשת של מצבך כולל מעבדת שינה ו וידאו EEG על מנת להיות בטוחים מה הסיבה להפסקות הנשימה, לעתים יש הפתעות. איני יודע היכן את מטופלת אך חשוב לפנות למרכז המתמחה באפילפסיה. אפשרויות: איכילוב- פרופ' נויפלד תל השומר- ד"ר בלט רמב"ם: ד"ר שילר אסף הרופא: ד"ר גנדלמן.

11/06/2012 | 11:47 | מאת: אילה

תודה על תשובתך. לאיזה הפתעות אתה מתכוון? מה יכול להיות?

מנהל פורום אפילפסיה בילדים