שלום וערב טוב

דיון מתוך פורום  אפילפסיה בילדים

21/03/2016 | 22:30 | מאת: נחמה

אני אמא לילדה בת 9 שיש לה אפילפסיה מזה כחצי שנה,מאוזנת. שאלתי היא:הרופא תמיד מרגיע (או לפחות מנסה) שזו מחלהככל המחלות ואני שואלת: אני מפחדת לתת לילדה שלי ללכת לחברה כי אולי יהיה לה התקף באמצע כביש חס ושלום אז איך

שלום רב מטרטת הטיפול בכל ילד/ה עם אפילפסיה: 1.מניעת של כל הפרכוסים קרי... אפס פרכוסים 2.בחירת היטיפול הנכון ומניעת תופעות לוואי מהטיפול 3.לאפשר לילד/ה להתפתח רגשית, תפקודית למידה כמו ילד רגיל . החשש שלך מובן אך את צריכה לחשוב איך את מעצימה את הילדה ולא גורמת לה לסוג של נכות רגשית. אני מפנה הרבה הורים לליווי והדרכה הורית , כדי לאפשר להם להתמודד עם הקושי ולסייע להם להתמודד עם פחדים/חרדות ולסייע להם ולטפח את הלמידה, דימוי עצמי, תפקוד חברתי ולמידה של הילד . אם תירצי סיוע, את יכולה לפנות ל 089779165 ולבקש לשוחח עם לירון הנוירופסיכולוגית של המרכז לאפילפסיה בילדים באסף הרופא . בהצלחה ד"ר אלי הימן .

מנהל פורום אפילפסיה בילדים