בן שנה וחצי עם אפילפסיה

דיון מתוך פורום  אפילפסיה בילדים

17/03/2016 | 10:04 | מאת: טל

שלום, בני אובחן השבוע כחולה באפילפסיה. חווה ניתוקים קצרים ורפיון שרירים. אובחן אחרי אישפוז ובדיקת EEG בחסך שינה. התחיל טיפול בדפלפט, ונהיה אחרי 3 ימים עצבני, חסר מנוחה, מתפתל ללא הפסקה וצווח. נורופן לילדים השקיט אותו. הפסקתי לתת לו את התרופה עד שאבין ואתייעץ עם רופא נרולוג לגבי אפשרות להחלפת התקופה. השאלה שלי, האם עשיתי נכון? האם מותר להפסיק אחרי 3 ימים את התרופה? תודה.

שלום רב חשוב לעדכן את רופא הילדים ונוירולוג הילדים ולהתחיל תרופה חליפית. בברכה ד"ר הימן

מנהל פורום אפילפסיה בילדים